In deze video kom je meer te weten over de functie van theoretische begrippen in het vooronderzoek. Theoretische begrippen leg je kort uit in je inleiding.

Informatie over theoretische begrippen

Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de theoretische begrippen van je onderzoeksprobleem. En dat je deze kapstok of dit raamwerk beschrijft in je inleiding. Waar vind je meer informatie over de theoretische begrippen? Je kunt allereerst beginnen in je studieboeken. Daarin staat betrouwbare informatie op algemeen niveau. Dit is een goed startpunt om meer te weten te komen over de theoretische begrippen.

Daarna kun je gewoon op Google gaan kijken. Dan kom je op allerlei informatie vanuit verschillende organisaties tegen. Dit geeft je meer begrip van het onderwerp en de termen die worden gebruikt. Tot slot ga je op zoek naar wetenschappelijke onderzoeken over jouw onderwerp op bijvoorbeeld Google Scholar.


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: “Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin”. –> Klik hier om te downloaden <–

Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.
Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?
Dan is deze masterclass voor jou!
Vrijdag 21 juni om 10.00 uur
–> Klik hier voor meer info <–
Theoretische BEGRIPPEN in je VOORONDERZOEK| Hoe pak je dat aan?
Theoretische BEGRIPPEN in je VOORONDERZOEK| Hoe pak je dat aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *