In deze video kom je te weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je plezier hebt tijdens het schrijven van je scriptie. Zorgen voor plezier is belangrijk, omdat plezier het gehele proces gemakkelijker maakt.

Oplossingsgericht denken

Als je plezier hebt tijdens het schrijven van je scriptie zie je mogelijkheden en oplossingen. Als je er geen plezier in hebt, begin je er niet aan, zie je alleen problemen, en wordt het een zware last op je schouders. Met een eenvoudige oefening kun je het plezier bij het schrijven van je scriptie vergroten.

Negatieve gedachten loslaten

Noteer iedere dag, voordat je aan de scriptie begint, je negatieve gedachten over de scriptie. Dus in een paar zinnen de beperkende overtuigingen die je vaak voor jezelf herhaalt. Daarna ga je deze zinnen ombuigen naar een positieve zin. Hierbij krijg je ten eerste inzicht in de beperkende gedachten die je hebt. Daarnaast train je jezelf om positieve gedachten te formuleren. En door de dagelijkse herhaling gaat het beklijven en zal je de positieve gedachten gaan geloven. Deze oefening zorgt voor een positievere houding ten op zichte van je scriptie, en uiteindelijk ook meer plezier.


Gratis Masterclass: Naast je baan of gezin een scriptie schrijven

Als je naast je baan of gezin een opleiding volgt moet je je tijd verdelen over baan, gezin, familie, hobbies, etc.. Dat is niet altijd even gemakkelijk…

Doe nu mee aan de online masterclass en ontvang tips om gemakkelijk je scriptie naast je baan of gezin te schrijven.

Donderdag 8 december van 20:00 uur tot 21:00 uur

–> Klik hier voor meer info <--
PLEZIER tijdens je SCRIPTIE | DOE deze EENVOUDIGE oefening
PLEZIER tijdens je SCRIPTIE | DOE deze EENVOUDIGE oefening

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *