Ruim 50% van de studenten heeft in meer of mindere mate last van irrationeel uitstelgedrag, ook wel studie-ontwijkend gedrag genoemd. Door uitstelgedrag begin je te laat met studeren en nadert de deadline in een rap tempo. Dit veroorzaakt stress! Je haalt een lager cijfer of haalt het helemaal niet, omdat je te weinig kunt inleveren. Sommige studenten stoppen zelfs met hun studie, omdat ze zich er niet toe kunnen zetten. Dat is natuurlijk eeuwig zonde!

In deze video geef ik kort een aantal tips die je kunnen helpen om van soggen weer saggen (Studie-Activerend Gedrag) te maken!

Hoe zou het voor je zijn als je nooit meer uitstelt? Als je de taken die voor je liggen gewoon meteen doet? Dat zou toch heerlijk zijn! Dan begin je altijd op tijd met studeren. Lever je ruim op tijd de stukken in en kun je ook echt genieten van vrije tijd.


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: "Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin". --> Klik hier om te downloaden <--

Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.
Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?
Dan is deze masterclass voor jou!
Vrijdag 21 juni om 10.00 uur
--> Klik hier voor meer info <--
Hoe ga je om met soggen? (studie-ontwijkend gedrag)
Scriptiebegeleiding
Average rating:  
 0 reviews
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *