Een interview met Foeke van der Zee. Foeke is specialist in onderzoek en statistiek en auteur van meerdere boeken over onderzoek. Foeke wordt door zijn klanten omschreven als betrokken, vriendelijk, humoristisch, behulpzaam en enthousiast.

Hij beantwoordt in het interview vragen als: Sinds wanneer help je bij het doen van onderzoek? Wat zijn veel gestelde vragen van studenten? Welke kennis ontbreekt er vaak bij studenten? Welke verschillen zie je tussen HBO en WO studenten (op het gebied van onderzoek en statistiek)? Wat zou je graag willen verbeteren aan het huidige onderwijs op het gebied van statistiek en onderzoek? Welke advies geef je eigenlijk iedere student wel mee?

Hier vind je meer informatie over het methodologisch handelingsmodel waarover in de video wordt gesproken: https://hulpbijonderzoek.nl/online-woordenboek/begrippen/methodologisch-handelingsmodel/ Leer Foeke kennen en ontdek welke tips hij voor jou heeft voor het doen van onderzoek!


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: “Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin”. –> Klik hier om te downloaden <–

Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.
Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?
Dan is deze masterclass voor jou!
Vrijdag 21 juni om 10.00 uur
–> Klik hier voor meer info <–
Interview Foeke van der Zee | Specialist in ONDERZOEK en STATISTIEK
Interview Foeke van der Zee | Specialist in ONDERZOEK en STATISTIEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *