Rondleiding

Goed dat je je hebt aangemeld voor de Scriptie Academy. In de online omgeving vind je modules die je helpen om je scriptie te schrijven. Je kunt op je eigen tempo door de modules heengaan. En juist die modules volgen die voor jou van toepassing zijn.

TIP: Wil je nog sneller door alle video’s heen gaan? Verhoog de afspeelsnelheid van de video’s naar 1,5

De academy is ingedeeld in zes thema’s:

  1. In het thema Scriptie starten krijg je informatie en tips over de online omgeving en het starten met de scriptie.
  2. In het thema Plan van Aanpak krijg je inhoudelijke informatie en tips over alle onderdelen van het Plan van Aanpak.
  3. In het thema Scriptie krijg je inhoudelijke informatie en tips over alle onderdelen van je scriptie.
  4. Het thema Scriptie afronden krijg je informatie en tips over de laatste onderdelen van de scriptie en de verdediging.
  5. Het thema Scriptiebegeleiding geeft je handvatten om samen te werken aan je scriptie, zodat je er niet alleen voor staat.
  6. In het thema Vaardigheden vind je modules die helpen om te werken aan je persoonlijke vaardigheden, zodat het werken aan je scriptie leuk en gemakkelijk is.

Ik hoop dat je je thuis voelt in de Scriptie Academy en dat ik je heel veel tools, tips, tricks en inspiratie kan geven om gemakkelijk en met plezier af te studeren! Het is mijn missie en mijn doel om met de Scriptie Academy een echte bijdrage te kunnen leveren aan jouw plezier en succes tijdens het afstuderen.

De Scriptie Academy is continu in ontwikkeling. Regelmatig worden er nieuwe leerzame modules toegevoegd.
Kom dus regelmatig terug om op de hoogte te blijven!

Stel vragen!

Tot slot wil ik je uitnodigen om zoveel mogelijk vragen te stellen. Dit kan in de Linkedingroep, tijdens de Scriptie Sessies of op de Versnellingsdag. Vraag jezelf af wat je vandaag moet weten en wat je nodig hebt om weer een stap verder te komen.

Veel succes en plezier! Tot in de Scriptie Sessie 🙂

Rondleiding