Voorstelrondje

Bij een eerste kennismaking hoort natuurlijk ook een klein ‘voorstelrondje’. Mijn naam is Mariken de Kok, MSc, coach en oprichter van Frisse Colleges. Met Frisse Colleges help ik studenten bij het succesvol afronden van hun scriptie en het beste uit zichzelf te halen. Naast scriptiecoach was ik ook afstudeerdocent aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Ik heb zelf twee scripties mogen schrijven voor mijn twee Masterstudies in Nijmegen (communicatiewetenschap en bedrijfskunde). Tijdens het schrijven van mijn beide Masterscripties had ik geregeld last van een writer’s block en perfectionisme. Ik durfde geen woord op papier te zetten, omdat ieder woord niet goed genoeg leek te zijn. En al had ik toch een zin getypt dan werd deze meteen zo grondig gecorrigeerd dat ik hem uiteindelijk maar verwijderde. Tegenwoordig schrijf ik (meestal) moeiteloos en ben ik ook trots op mijn creaties!

Ik sta vooral bekend om mijn positieve kijk op het leven. Verder ben ik gedreven, direct, kan ik goed uitleggen en luisteren, zie ik snel verbanden, ben ik open-minded, nieuwsgierig en leergierig. Dagelijks beoefen ik yoga en zit ik lekker achter de laptop om al mijn kennis, inspiratie en energie te delen.

Voorstelrondje