In deze video kom je meer te weten over waarom scriptiebegeleiding mijn passie is. Het gaat mij echt aan het hart als studenten heel somber zijn geworden door de scriptie.

Positief en productief aan de slag

Het schrijven van je scriptie kan een eenzaam en moeizaam proces zijn. Vaak heeft het invloed op je hele leven. Dat vind ik echt verdrietig om te zien. Hierbij helpen geeft mij heel veel voldoening. Weer zorgen dat studenten positief, vrolijk en productief aan de scriptie werken is mijn doel! Met gemak en plezier de scriptie maken door betrokken scriptiebegeleiding.

Verschillende vaardigheden

Scriptiebegeleiding heeft zowel met onderzoekvaardigheden en schrijfvaardigheden te maken als met mentale vaardigheden. Door de vele scripties die ik heb begeleid heb ik veel ervaring met onderzoek doen. Mijn analytisch vermogen, coaching, motivatie en nieuwsgierigheid zijn competenties die belangrijk zijn. Maar ook het vertrouwen hebben in het proces, het zien van mogelijkheden en het voelen van support zijn belangrijke onderdelen.

Ik ben enorm betrokken bij de student. Kortom: een rol die mij op het lijf is geschreven!


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: “Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin”. –> Klik hier om te downloaden <–

Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.
Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?
Dan is deze masterclass voor jou!
Vrijdag 21 juni om 10.00 uur
–> Klik hier voor meer info <–
Waarom is SCRIPTIEBEGELEIDING mijn PASSIE? KAN dat wel?!?

Waarom is SCRIPTIEBEGELEIDING mijn PASSIE? KAN dat wel?!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *