In deze video kom je meer te weten over waarom scriptiebegeleiding mijn passie is. Het gaat mij echt aan het hart als studenten heel somber zijn geworden door de scriptie.

Positief en productief aan de slag

Het schrijven van je scriptie kan een eenzaam en moeizaam proces zijn. Vaak heeft het invloed op je hele leven. Dat vind ik echt verdrietig om te zien. Hierbij helpen geeft mij heel veel voldoening. Weer zorgen dat studenten positief, vrolijk en productief aan de scriptie werken is mijn doel! Met gemak en plezier de scriptie maken door betrokken scriptiebegeleiding.

Verschillende vaardigheden

Scriptiebegeleiding heeft zowel met onderzoekvaardigheden en schrijfvaardigheden te maken als met mentale vaardigheden. Door de vele scripties die ik heb begeleid heb ik veel ervaring met onderzoek doen. Mijn analytisch vermogen, coaching, motivatie en nieuwsgierigheid zijn competenties die belangrijk zijn. Maar ook het vertrouwen hebben in het proces, het zien van mogelijkheden en het voelen van support zijn belangrijke onderdelen.

Ik ben enorm betrokken bij de student. Kortom: een rol die mij op het lijf is geschreven!


Gratis Masterclass: Naast je baan of gezin een scriptie schrijven

Als je naast je baan of gezin een opleiding volgt moet je je tijd verdelen over baan, gezin, familie, hobbies, etc.. Dat is niet altijd even gemakkelijk…

Doe nu mee aan de online masterclass en ontvang tips om gemakkelijk je scriptie naast je baan of gezin te schrijven.

Donderdag 8 december van 20:00 uur tot 21:00 uur

–> Klik hier voor meer info <--
Waarom is SCRIPTIEBEGELEIDING mijn PASSIE? KAN dat wel?!?

Waarom is SCRIPTIEBEGELEIDING mijn PASSIE? KAN dat wel?!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *