Hieronder volgt een heel mooi manifesto dat je voor jezelf kunt herhalen en met anderen kunt delen.

(Bron: http://wonderlijkwerken.nl/wonderlijk-werken-manifesto/)

“Dit is mijn leven. Vanaf vandaag doe ik zo vaak en zoveel mogelijk dat wat mijn hart me ingeeft. Als ik iets niet leuk vind, verander ik het. Kan ik iets niet veranderen dan doe ik het niet meer. Als mijn werk of opdracht me niet bevalt dan stop ik ermee. Maandag bestaat niet meer. Iedere dag is een feestje en daar heb ik geen weekend voor nodig.

Geld brengt mij soms dichter bij mijn doel maar het is nooit een doel op zich. Spullen bezitten kan geen kwaad zolang spullen mij maar niet bezitten. Als ik niet genoeg tijd heb om dat te doen wat ik wil stop ik met Facebook en TV kijken en ga ik naar buiten. Ik geloof dat ik de wereld een beetje mooier kan maken en dat kleine stappen grote veranderingen teweeg brengen.

Ik vertrouw erop dat anderen altijd het beste met mij voor hebben, ook al is dit soms niet het beste voor mij. Als anderen dit niet snappen ga ik niet tegenstribbelen, ik ga het ze laten zien door te experimenteren en te doen. Mijn geluk is maakbaar en de enige die er wat aan kan doen ben ik zelf.

Mijn gedachten mogen er zijn maar ik ben niet mijn gedachten. Ik ben de waarnemer van mijn gedachten. Ik ga stoppen met rationaliseren en teveel analyseren, alles wat ik voel is goed. Het leven is simpel. Ik leef in het nu en bepaal op het moment zelf of ik links of rechtsaf sla. Ik stap het leven tegemoet het met open geest, armen en hart en omarm de nieuwe dingen en mensen die op me af komen.

Ik ga meer mensen vragen wat hun passie is en deel mijn dromen met hen. Je vindt pas de weg als je durft te verdwalen dus ik ga meer naar buiten en vaker verdwalen. Ik ga erop uit en mijn droomleven zelf creëren. Het leven is kort en ik wil mijn passies leven!”


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: “Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin”.
–> Klik hier om te downloaden <–


Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.

Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?

Dan is deze masterclass voor jou!

Vrijdag 21 juni om 10.00 uur

–> Klik hier voor meer info <–


Manifesto
Manifesto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *