Hoe kun je Zoom het beste gebruiken voor je eindpresentatie of verdediging van de scriptie? Zoom heeft een aantal handige functies waarmee je je presentatie nog beter kan maken.

De functie van Zoom

Er zit een nieuwe functie in Zoom waarmee je een meer persoonlijke presentatie kunt geven. Als je de Powerpoint presentatie wilt delen, dan kun je via “Share Screen” doorklikken naar “Advanced”. In dit tabblad zit een functie om de Powerpoint presentatie te delen als “virtual background”. Hiermee laadt Zoom de presentatie en word jijzelf over de presentatie heen geprojecteerd. De beoordelaars zien je vervolgens groter in beeld, waardoor je presentatie veel levendiger en interessanter wordt. Bovendien zal de presentatie beter te volgen zijn voor hen.

Daarnaast nog een tip: Maak je niet druk. Eindpresentaties of verdedigingen zijn vaak ook heel leuke gesprekken. Je wordt niet zomaar uitgenodigd voor een eindpresentatie. Je hebt al goed werk verricht met je scriptie!

Veel plezier en succes gewenst. En alvast gefeliciteerd met je afstuderen!


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: “Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin”. –> Klik hier om te downloaden <–

Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.
Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?
Dan is deze masterclass voor jou!
Vrijdag 21 juni om 10.00 uur
–> Klik hier voor meer info <–
EINDPRESENTATIE via ZOOM | De Super TIP
EINDPRESENTATIE via ZOOM | De Super TIP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *