Gratis versnellingsdag winnen

Wat leuk dat je mee doet om de GRATIS versnellingsdag te winnen!

Iedere maand staat er vanuit de Scriptie Academy een versnellingsdag gepland. Samen met een aantal andere studenten werk je de gehele dag online samen. Tijdens een versnellingsdag is de voortgang vaak groter dan een normale scriptievoortgang van 1-2 weken. 

Laat hieronder je naam + e-mailadres achter om kans te maken op de versnellingsdag. Je ontvangt sowieso:

  • de test ‘Ervaar ik prestatiedruk’ met tips van Gelukkige Student
  • het e-boek ‘Schrijf snel en met plezier je scriptie‘ van Frisse Colleges

Meedoen winactie?

Eind juni 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt.


Meer over Gelukkige Student

Je studententijd is een periode waarin veel dingen gebeuren. Je hebt mega veel te doen en er zijn regelmatig piekperiode’s zoals tijdens de tentamens. Voeg daarbij de druk die jij jezelf oplegt en die je voelt om te presteren en je hebt het recept voor (onnodige) stress.

En dat vind ik zonde. Ik, Marian van Gelukkige Student, weet namelijk dat je ook anders kunt omgaan met de druk die je mogelijk ervaart van het altijd moeten presteren. Vanaf nu hoef je niet meer alleen meer te worstelen. Gelukkige Student helpt je om weer lekker in je vel te zitten.

Volg me op Instagram


Meer over Frisse Colleges

Mariken de Kok

Frisse Colleges helpt studenten bij het succesvol afronden van de scriptie. Op een verfrissende en positieve manier pakken we de scriptie samen aan, zodat je effectief en met plezier aan je scriptie werkt en snel afstudeert.

Volg op Youtube