Heb je hulp nodig bij je plan van aanpak?

– Zijn de hoofd- en deelvragen nog niet goed op elkaar afgestemd?

– Sluit de hoofdvraag nog niet goed aan op de aanleiding?

– Twijfel je of je de juiste inleiding hebt beschreven?

– Hoe pak je het literatuuronderzoek aan?

– Heb je geen idee wat de beste onderzoeksmethode is?


Het maken van een Plan van Aanpak

kan een hele worsteling zijn!


Geen nood! Ik help je graag

In een online meeting van 30 minuten haal ik zo de pijnpunten voor je weg. We maken samen de beslissingen om weer verder te kunnen. Zodat je eindelijk een goed en kloppend plan van aanpak kunt inleveren.

Investering

De plan van aanpak sessie is gratis. Per week heb ik slechts ruimte voor een aantal sessies, dus boek nu snel de sessie.
Wie is afstudeercoach Mariken de Kok?

Mijn naam is Mariken de Kok, MSc. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik twee Masterstudies (Communicatiewetenschap en Bedrijfskunde) behaald. Naast scriptiecoach ben ik ook twee jaar docent aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven geweest.

Tijdens het schrijven van mijn beide Masterscripties had ik geregeld last van een writer’s block en perfectionisme. Ik durfde geen woord op papier te zetten, omdat ieder woord niet goed genoeg leek te zijn. Tegenwoordig schrijf ik moeiteloos!

Van nature ben ik geïnteresseerd in het inspireren en motiveren van mensen. Ik sta bekend om mijn positieve kijk op het leven! Verder ben ik gedreven, analytisch sterk, kan ik goed uitleggen en zie ik snel verbanden. Ik ben open-minded en nieuwsgierig. En bovenal enorm betrokken bij mijn studenten.

Ik weet precies waar jij mee worstelt, omdat ik de afgelopen jaren veel scriptiestudenten heb begeleid. Het is vooral belangrijk dat je met gemak en plezier aan je scriptie werkt. De Scriptie Academy is helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van scriptiestudenten.


Reviews

“De begeleiding van Mariken was fijn en duidelijk. Ze is een intelligent mens, die weet wat ze doet en zegt en kan snel verbanden leggen. Kortom, een aanrader!”
Deeltijdstudent HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, NTI

Een hele fijne ervaring met Frisse College. Erg veel gehad aan de begeleiding van Mariken rondom mijn scriptie. Mariken legt alles rustig uit, waardoor zaken binnen de scriptie duidelijk worden.”
Student HBO Pedagogiek, Fontys

“Mariken is heel betrokken en zeer ervaren. Ze wist de to do’s voor mij heel praktisch en klein te maken.”
Deeltijdstudent HBO Bedrijfskunde, NHL Stenden