Ik ben Mariken de Kok, MSc, afstudeercoach en oprichter van Frisse Colleges. Met Frisse Colleges help ik studenten bij het succesvol afronden van hun scriptie van een sociale opleiding. 

Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik twee Masterstudies (Communicatiewetenschap en Bedrijfskunde) behaald. Naast scriptiecoach ben ik ook twee jaar docent aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven geweest. Ik woon in Woerden met mijn vriend en onze drie kleine kinderen. Daarnaast ben ik veel in Eindhoven te vinden, waar ik oorspronkelijk vandaan kom.

“Ik sta vooral bekend om mijn positieve kijk op het leven!”

Van nature ben ik geïnteresseerd in het inspireren en motiveren van mensen. Ik sta bekend om mijn positieve kijk op het leven! Verder ben ik gedreven, analytisch sterk, kan ik goed uitleggen en zie ik snel verbanden. Ik ben open-minded en nieuwsgierig. En bovenal enorm betrokken bij mijn cursisten.

Ik weet precies waar jij mee worstelt, omdat ik de afgelopen jaren veel cursisten heb begeleid bij de scriptie. Het is vooral belangrijk dat je met helderheid en plezier aan je scriptie werkt. De Scriptiebegeleiding is helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van ‘studenten’ die naast hun baan of gezin een scriptie schrijven.

Ook geef ik regelmatig een gratis masterclass: Hulp bij je Hoofdvraag. Bekijk hier wanneer de volgende masterclass plaatsvindt.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!