Schrijf je in deeltijd je scriptie?

Dan heb je er extra uitdagingen bij!


Als je in deeltijd studeert moet je je tijd verdelen over gezin, baan, familie, hobbies, etc.. Dat is niet altijd even gemakkelijk…

Doe nu mee aan de masterclass en ontvang tips om gemakkelijk je scriptie in deeltijd te schrijven.

Praktische details

Wanneer? Zaterdag 13 augustus van 9.00u – 10.00u

Waar? Online via Zoom. De link volgt na inschrijving.
(Er komt geen replay en er staat nog geen volgende masterclass op de agenda)

Tijdsduur? 1 uur

Investering? Kosteloos


AanmeldenMijn naam is Mariken de Kok, MSc. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik twee Masterstudies (Communicatiewetenschap en Bedrijfskunde) behaald. Naast scriptiebegeleider ben ik ook twee jaar docent aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven geweest.

Tijdens het schrijven van mijn beide Masterscripties had ik geregeld last van een writer’s block en perfectionisme. Ik durfde geen woord op papier te zetten, omdat ieder woord niet goed genoeg leek te zijn. Tegenwoordig schrijf ik moeiteloos!

Van nature ben ik geïnteresseerd in het inspireren en motiveren van mensen. Ik sta vooral bekend om mijn positieve kijk op het leven! Verder ben ik enorm betrokken, kan ik goed uitleggen en zie ik snel verbanden.

Ik weet precies waar jij mee worstelt, omdat ik de afgelopen jaren veel scriptiestudenten heb begeleid. Het is vooral belangrijk dat je met gemak en plezier aan je scriptie werkt. De masterclass is helemaal afgestemd op jou!