Vraag College

Om de week is er een Vraag College waarbij je al je vragen over het plan van aanpak of de scriptie kunt stellen. De online sessie duurt net zo lang, totdat alle vragen beantwoord zijn. Je krijgt antwoord op de vragen waarmee je worstelt en leert van de vragen van andere cursisten. Vaak brainstormen we ook samen over de problemen die spelen. Dit is een hele krachtige manier om snel tot een goede oplossing te komen.

En hoewel je dus niet als enige aan de live-sessie deelneemt, is dit toch een vorm van persoonlijke coaching: Er wordt ingegaan op jouw specifieke vraag en je zal tijdens de sessie ook de gelegenheid krijgen om in te zoomen op je vraag. Overigens leert de praktijk dat cursisten veel leren van de vragen van andere cursisten en de antwoorden daarop. Daar komt de kracht van de groep om de hoek kijken: je zit niet alleen en geïsoleerd in deze Academy, maar samen met gelijkgestemde cursisten.

Programma

In het Vraag College bespreken we wat je vorige week hebt gedaan, wat je komende week gaat doen en waar je eventueel tegenaan loopt of vragen over hebt. De agenda is als volgt:

  • Afgelopen week samen bespreken
  • Cijfer van de week benoemen
  • Gezamenlijk de inhoudelijke vragen beantwoorden
  • Weekthema voor komende week benoemen

Aanmelden

Het Vraag College vindt tweewekelijks plaats op dinsdag om 20.00 uur.

Klik in de agenda hiernaast om je aan te melden voor een sessie. Let op: je kunt tot uiterlijk 1 uur voor een sessie aanmelden voor de sessie. Afmelden voor de sessie kan onderaan de email van Calendly.

Het Vraag College is voor alle cursisten van de Scriptie Academy.

Kun je niet bij een sessie zijn en heb je vragen? Dan kun je ze mailen en worden ze beantwoord in de sessie. De replay van de sessie kun je hieronder terugkijken.

Via Calendly ontvang je een email met de link naar de Zoom sessie.
Zorg dat je Zoom van te voren al een keer hebt gedownload.

Voorgaande Vraag Colleges

Hieronder kun je de opnames van de voorgaande sessies van bekijken. Zo kun je altijd terugkijken als je bijvoorbeeld niet meer precies weet welke oplossing we hebben bedacht, hoe de redenatie erachter ook alweer is of als je er niet bij kon zijn.

Vraag College