Scriptie Academy

Snel afstuderen en klaar zijn!

Wil je de scriptie graag goed aanpakken? Is dit eerste keer dat je een scriptie schrijft? Weet je niet zo goed wat er allemaal op je afkomt? Vind je het misschien toch niet zo gemakkelijk? Of is de motivatie soms ver te zoeken? En wil je graag tijdig afstuderen?

Review

Student HBO Pedagogiek, NTI: "Heel fijn vond ik de positiviteit die Mariken uitstraalt en de wijze waarop zij mij wist te motiveren  als ik even niet meer wist hoe ik verder moest. Dankzij Mariken heb ik sneller én met een hoger cijfer kunnen afstuderen dan ik had verwacht.”

Als er nu niets verandert…

Wat gebeurt er als je komende maanden in je eentje blijft werken aan de scriptie? Het kan je veel moeite en frustraties gaan kosten. Je blijft twijfelen of je het wel goed doet. De studiekosten lopen door. De tijd gaat voorbij en de studie blijft aan je knagen.

Door te starten met de Scriptie Academy neem jij het heft in eigen handen!

De Scriptie Academy helpt je bij het maken van de gehele scriptie. De Scriptie Academy is alles wat je nodig hebt om snel en met plezier een goede scriptie te schrijven!

  • Je krijgt vertrouwen in je eigen kwaliteiten.
  • Je weet precies wat je iedere dag gaat doen.
  • Je gaat met sprongen vooruit en werkt heel relaxed en productief aan je scriptie.
  • Binnen korte tijd lever jij een scriptie in waar je trots op bent.
  • En je kunt eindelijk je welverdiende diploma in ontvangst nemen.
Mariken de Kok Scriptiehulp

Been there done that

"Tijdens het schrijven van mijn eerste Masterscriptie ben ik flink tegen de lamp gelopen. Ik wilde een masterpiece schrijven. Mijn perfectionisme hield me aan alle kanten tegen. Ik wist gewoon niet hoe ik verder moest en heb veel tijd verspild achter de computer. Dat wil ik jou besparen!" - Afstudeercoach Mariken de Kok

Review

Student HBO Hospitality Management, Saxion: "Na zes maanden intensief met Mariken aan mijn thesis te hebben samengewerkt, kan ik concluderen dat zij een zeer deskundig en ervaren begeleider/motivator is. Ze is behulpzaam, meedenkend en betrokken. Het is voor mij absoluut waardevol geweest!"

De Scriptie Academy

De Scriptie Academy bestaat uit vier onderdelen:

  • Scriptiebegeleiding 
  • Versnellingsdagen
  • Community
  • Online leeromgeving

De Scriptie Academy bevat niet alleen informatie, maar is ook interactief en persoonlijk bij jou betrokken. Je wordt onder andere begeleid door middel van online scriptiebegeleiding, versnellingsdagen en de online community.

Scriptiebegeleiding

iedere week is er een online vragensessie waarbij je al je vragen kunt stellen. De online meeting duurt net zo lang, totdat alle vragen beantwoord zijn. Je krijgt antwoord op de vragen waarmee je worstelt en leert van de vragen van andere studenten. Vaak brainstormen we ook samen over de problemen die spelen. Dit is een hele krachtige manier om snel tot een goede oplossing te komen.

Versnellingsdagen

Iedere maand staat er een versnellingsdag gepland. We werken de gehele dag online samen. In de ochtend stellen we doelen op. Gedurende de dag hebben we contact over de voortgang en de inhoud van je scriptie. Tijdens een versnellingsdag is de voortgang vaak groter dan een normale scriptievoortgang van 1-2 weken. 

Community

Je wordt lid van de besloten online community. Hierin zitten alle cursisten van de Scriptie Academy. We delen daar successen en tegenslagen en inspireren elkaar dagelijks. Het schrijven van je scriptie kan een eenzaam proces zijn. De community is er op ieder moment voor je, zodat je er niet alleen voor staat!

Online leeromgeving

Mariken de Kok

De online leeromgeving leert je de inhoudelijke en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor het schrijven van je scriptie.

De online leeromgeving zit boordevol videolessen die je op ieder gewenst moment kunt bekijken. Jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt en meer over wilt weten.

Inhoudelijke vaardighedenPersoonlijke vaardigheden
OnderzoeksvoorstelUitstelgedrag
InleidingPerfectionisme
Theoretisch kaderSchrijven
OnderzoeksmethodenPlezier
ResultatenProductiviteit
Conclusie en discussiePlannen

En je krijgt een aantal bonussen:

Opnames van de training: "Super Scriptie Training"

Opnames van de workshops: "Snel en met plezier je scriptie schrijven"

Review

Student HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, NTI: "De begeleiding van Mariken was fijn en duidelijk. Ze is een intelligent mens, die weet wat ze doet en zegt en kan snel verbanden leggen. Kortom, een aanrader!"

Praktische informatie

De Scriptie Academy is bestemd voor studerende professionals die in de laatste fase van hun Bachelor of Master zitten en hulp nodig hebben bij het schrijven van hun thesis, scriptie, eindproject of afstudeeropdracht.

Heb je interesse, maar twijfel je nog? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Investering

De investering om je scriptie snel af te ronden met behulp van de Scriptie Academy is 796 euro. In de Scriptie Academy zitten alle ingrediënten om van je scriptie een succes te maken en er met plezier aan te werken! 

Je ontvangt toegang tot de Scriptie Academy zolang je bezig bent met de scriptie! 

Mocht het beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Garantie

Ik weet zeker dat als je de strategieën, technieken en tips uit de Scriptie Academy toepast je snel en succesvol afstudeert.

Mocht je vinden dat de Academy voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt twee weken de mogelijkheid om de Academy te proberen. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 14 dagen na aanmelding naar info@frissecolleges.nl.

Je zal jouw investering retour krijgen. 

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving, zodat je kunt starten wanneer je wilt. Als je wilt kun je morgen al beginnen!

Je krijgt toegang tot de online community, zodat je meteen kunt connecten met andere cursisten.

Je kunt meteen meedoen met de online vragensessie of versnellingsdag.

Je stuurt jouw studiehandleiding en scriptie (tot nu toe) door, zodat ik me kan voorbereiden op jouw scriptie en studie-eisen.

Je bepaalt zelf het tempo waarop je de videolessen volgt. Jouw agenda is leidend en je hoeft nergens heen.

Je krijgt focus en ziet eindelijk het einde van je scriptie in zicht komen.

Review

Student HBO Officemanagement, Schoevers: "Mariken is een ontzettende positieve, geduldige en slimme begeleidster. Tijdens mijn scriptie hielp ze van begin tot eind met goede tips & trucs en zorgde ze er bovendien voor dat ikzelf als mens ook groeide met een stukje persoonlijk leiderschap.
Het resultaat mag er zijn!"

Wie is afstudeercoach Mariken de Kok

Mijn naam is Mariken de Kok, MSc. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik mijn twee Masterstudies (Communicatiewetenschap en Bedrijfskunde) behaald. Naast scriptiecoach ben ik ook twee jaar afstudeerdocent aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven geweest.

Tijdens het schrijven van mijn beide Masterscripties had ik geregeld last van een writer’s block en perfectionisme. Ik durfde geen woord op papier te zetten, omdat ieder woord niet goed genoeg leek te zijn. Tegenwoordig schrijf ik moeiteloos en ben ik ook trots op mijn creaties!

Van nature ben ik geïnteresseerd in het inspireren en motiveren van mensen. Ik sta vooral bekend om mijn positieve kijk op het leven! Verder ben ik gedreven, direct, kan ik goed uitleggen en luisteren en zie ik snel verbanden. Ik ben open-minded, nieuwsgierig en leergierig.

Ik weet precies waar jij mee worstelt, doordat ik de afgelopen jaren vele scriptiestudenten heb begeleid. Ook mijn functie als afstudeerdocent bij de Fontys en het behalen van twee Masterscripties dragen hier aan bij. De Scriptie Academy is helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van scriptiestudenten.

Veel gestelde vragen

Wanneer start de Scriptie Academy?
Je kunt op elk moment instromen in de groep en starten met de lessen die in de online leeromgeving staan. Binnen twee werkdagen heb je toegang tot de online community en leeromgeving. Ook kun je meteen meedoen met de online scriptiebegeleiding. Je kunt dus direct aan de slag! Wil je niet meteen starten, dan is dat geen enkel probleem. Het is aan jou wanneer je ook daadwerkelijk begint.

Hoe lang duurt de Scriptie Academy?
Zolang je bezig bent met de scriptie krijg je toegang tot alle modules in de leeromgeving, de online community, de versnellingsdagen en de online scriptiebegeleiding. Je bepaalt zelf het tempo waarin je studeert.

Is de investering te hoog voor mij?
Het is een investering die je snel terugverdient. Kijk naar wat het je oplevert. Iedere maand dat je langer met je scriptie bezig bent betaal je collegegeld. Dit zijn kosten die vervallen als je snel je scriptie afrondt. Ook kun je met een diploma op zak, promotie maken of met een nieuwe baan starten, waarbij vaak een hoger salaris gemoeid is.
Het is een investering in jezelf en je toekomst. Naast het behalen van je scriptie leer je waardevolle vaardigheden op het gebied van productiviteit, uitstelgedrag, perfectionisme, plannen en schrijven.

Daarnaast komt het ook vaak voor dat de werkgever meebetaalt aan de Scriptie Academy, bijvoorbeeld via een opleidingsbudget. 

Review

Student WO Sociale Geografie, WUR: "Mariken hielp mij gestructureerd te werk te gaan en me aan de planning te houden.Verder vond ik het prettig om met haar te sparren. De vragen die zij tijdens onze gesprekken stelde hebben mij geholpen mijn verhaal duidelijk op te schrijven. En niet zonder resultaat: binnen de gestelde deadline en met een 8 rondde ik mijn scriptie af!"

Meld je aan en rond stap voor stap jouw scriptie af

Nog vragen? 

Vraag kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Review

Student HBO Communicatie, HvA: "Ik heb mijn scriptie in een keer gehaald en ben dus sinds juni afgestudeerd! Nogmaals super bedankt voor de aanmoedigingen en de hulp in de literatuurfase. Nu ben ik opzoek naar een leuk traineeship."